• Головна
  • У Харкові ввели графіки відключень світла
12:20, 24 березня
Надійне джерело

У Харкові ввели графіки відключень світла

У Харкові ввели графіки відключень світла

У Харкові введено погодинні обмеження для 200 тисяч абонентів.

Щоби забезпечити усіх спожівачів електроенергією, ввели погодинні графіки. Про це повідомили у Міненерго.

"Найскладнішою лишається ситуація у Харкові. Через значні пошкодження наразі неможливо одночасно заживити усіх абонентів. Аби забезпечити доступ усіх споживачів до електроенергії, введено погодинні обмеження для 200 тисяч абонентів. Критична інфраструктура заживлена", — повідомили у відомстві.

Також внаслідок нічних обстрілів 23 березня знеструмлено майже 16 тисяч абонентів у чотирьох громадах.

Начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомив, що сьогодні працівники АТ «Харківобленерго» почали застосовувати графіки аварійних відключень.

"Їхнє коригування триває, враховуючи складну ситуацію в електричних мережах Харківщини. Працюємо над першочерговим повним заживленням обʼєктів критичної інфраструктури, що дозволить відновити повноцінну життєдіяльність міста Харкова та Харківської області", — повідомив Олег Синєгубов.

Нагадаємо, 22 березня з 5:00 до 5:30 ворог масовано атакував ракетами обʼєкти енергетичної інфраструктури Харкова та області. Спалахнули пожежі. Низку населених пунктів Харківщини було знеструмлено. 

З початку повномасштабного вторгнення рф це найбільша одночасна ракетна атака ворога на обʼєкти енергосистеми Харківщини. Було влучено в 5 підстанцій, понад 700 тисяч споживачів залишилися без світла, призупинив роботу міський електротранспорт. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#електроенергія #світло #графіки відключень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...