• Головна
  • Масова ракетна атака по Дніпру та області: є загиблі, поранені та руйнування, - ФОТО
15:55, 19 квітня
Надійне джерело

Масова ракетна атака по Дніпру та області: є загиблі, поранені та руйнування, - ФОТО

Вранці 19 квітня армія рф атакувала Дніпропетровщину.

Під ударами опинилися місто Дніпро, Криворізький та Синельниківський район, а також місто Павлоград. Про це повідомив начальник Дніпровської облвійськадміністрації Сергій Лисак.

Вибухи у Дніпрі лунали о 5:10, 5:13 та 5:19, про це повідомили місцеві кореспондент.

Очільник Дніпропетровської ОВА зазначив, що через ракетний удар горить пʼятиповерхівка. Будинок частково зруйнований.

Станом на 14:25 кількість поранених зросла до 24 людей, 9 з них у лікарні. Двоє людей загинули. Досі тривають аварійно-пошукові роботи. Пожежу загасили.

Пошкоджені ще 5 багатоповерхівок і 2 приватні будинки, 3 навчальні заклади, 7 адміністративних та офісна будівля, ринок, магазини і торгівельні павільйони, готель, СТО. А ще - пів сотні авто.

У Синельниковому є загиблі та поранені. Серед поранених — діти, одна дитина — у важкому стані. Частково зруйновано 4 приватні будинки, ще 8 – пошкоджені. Про це повідомляє очільник Дніпропетровської ОВА.

Пізніше стало відомо, що восьмирічна дитина померла у лікарні.

Міністр МВС Ігор Клименко повідомив про шістьох загиблих у Синельниківському районі, двоє з них діти — 6 та 8 років. Двоє людей зазнали поранень. Пошкоджено більше ніж десяток приватних будинків. Рятувальники оперативно ліквідували пожежі.

За оновленими даними від Офісу Генпрокуратури, станом на 10:40 вже троє загиблих дітей. У лікарні померла ще одна поранена через атаку 14-річна дівчина.

Відомо про шістьох поранених. Пошкоджені три десятки приватних будинків, чотири — практично зруйновані, зазначив Сергій Лисак.

Посадовець згодом поточнив інформацію щодо 6-річного хлопчика. Дитину у важкому стані доправили до обласної лікарні. Там медикам вдалося врятувати його, спостерігають позитивну динаміку.

Інформація про загиблих 8-річного хлопчика та 14-річну дівчину підтвердилася.

У Павлограді пошкоджено підприємство.

Через влучання в інфраструктурний об`єкт на Криворіжжі сталася пожежа. Троє поранених — чоловіки 43, 53 років та жінка 58 років. Чоловіки у стані середньої тяжкості в лікарні, повідомив керівник Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Дніпропетровщина #Дніпро #Павлоград #Синельникове #обстріли
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...