• Головна
  • Причини встановлення систем відеоспостереження
Новини компаній
12:50, 6 травня

Причини встановлення систем відеоспостереження

Новини компаній
Причини встановлення систем відеоспостереження, фото-1

Здавалося б, що камери відеоспостереження потрібні для забезпечення безпеки: будинку, офісу, квартири, підприємства. Частково це правильно але, по суті, з цією роллю може впоратися охорона. Основними завданнями встановлення представлених систем будуть:

  • Моніторинг ситуації на об'єкті в режимі реального часу;
  • Фіксування факту злодійства чи інших протизаконних дій;
  • Контролювання технологічних процесів на виробництвах;
  • Спостереження за тим, що відбувається у будинку;

Встановлення відеоспостереження може проводитись окремо, а може бути інтегроване із пожежною сигналізацією. Перелік завдань, з яким здатні справлятися системи, залежить від об'єкта.

Приватний будинок

Завдання відеоспостереження – моніторити обстановку всередині будинку та за його межами. Камера, встановлена у приміщенні, дозволить власнику контролювати тварин чи дітей. Популярністю користуються моделі з датчиком руху та системою відправлення повідомлень. Це дозволить оперативно відреагувати на появу сторонніх. Кількість камер підбирається в залежності від площі будинку.

Офіс

Тут потрібно проводити контроль за співробітниками, відвідувачами. Тобто треба забезпечити ідентифікацію людини. Для такого формату можна використовувати будь-яку аналогову чи IP систему. Якщо в приміщенні є локальна мережа, то краще буде другий варіант. Камери можуть встановлюватись приховано або в класичному вигляді.

Магазин

Тут перелік завдань, які стоять перед системою відеоспостереження розширюється:

  • Контроль за покупцями з метою запобігання крадіжці;
  • Спостереження за роботою працівників;

При підборі обладнання потрібно звернути увагу на якість зображення. Воно має бути високим, щоб забезпечити достатню видимість. Для гіпермаркетів підходить мережне відеоспостереження, а для невеликого бізнесу – аналогове.

Скільки коштує встановлення відеоспостереження?

Вартість представленої послуги буде відрізнятися, оскільки залежить від: типу обладнання, кількості камер, технічних особливостей, місця розташування. Вирішіть, які параметри вам потрібні, визначтеся з кількістю точок і фахівець прорахує суму. Довірити монтаж системи потрібно професіоналам, що дозволить гарантувати зручність у використанні. Обирайте моделі від перевірених виробників, які прослужать тривалий час.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#відеоспостереження #secur.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...