• Головна
  • На Харківщині під час сварки чоловік ножем та кулаками забив до смерті свою співмешканку: суд виніс вирок
15:15, 10 травня
Надійне джерело

На Харківщині під час сварки чоловік ножем та кулаками забив до смерті свою співмешканку: суд виніс вирок

На Харківщині суд визнав вину чоловіка, який забив до смерті свою співмешканку.

Прокурори довели вину мешканця с. Українське Лозівського району. Про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Чоловік раніше вже неодноразово мав проблеми із законом та притягався до кримінальної відповідальності за корисливі злочини.

27 листопада 2023 року між чоловіком та його співмешканкою, які відпочивали та пили алкоголь, виникла сварка на побутовому ґрунті.

У ході суперечки чоловік два рази вдарив кухонним ножем по тулубу жінку, а потім став бити її кулаками. Усього він завдав не менше 50 ударів, частина з яких прийшлась на голову жінки.

Втім, побиття не завадило «подружжю» помиритись та продовжити посиденьки, по завершенню яких чоловік і жінка лягли спати.

На ранок він знайшов свою коханку мертвою — причиною смерті стали численні травми, які вона отримала під час побиття.

У судовому засіданні чоловік спочатку свою вину не визнавав, але під тиском доказів, наданих стороною обвинувачення, все ж таки зізнався у скоєному.

Лозівський міськрайонний суд Харківської області визнав винним 42-річного чоловіка за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України). Йому призначили покарання у виді 7 років позбавлення волі. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#чоловік #співмешканка #суд #ніж #кулаками
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...